LEDELSE 2017

/BannerLedelse.jpg
/ElenLedelse.jpg
 
Festivalchef:
Elen Lura Haakensen
Elen Lura Haakensen er fastansat cellsist i det Kgl Kapel.
Hun er sammen med Christian Hougaard stifter og ophavskvinde bag Fejø Kammermusikfestival. Elen har siden starten fungeret som musiker, kunstnerisk rådgiver og har lavet en stor del av festivalens grafiske arbejde, blandt andet plakaten.
Elen har I år sabbatsår fra scenen, men kan ses som medorganisator og sprellekvinde flere andre steder under Festivalugen i 2017
 
/ChristianLedelse.jpg
 
Festivalchef:
Kristian Hougaard Klassisk uddannet saxofonist. Aktiv som kammermusiker og solist i DK og udlandet. Medstifter af Fejø Kammermusikfestival. Medstifter af Teatergruppen Dr. Dante.
/MariannaLedelse.jpg
 
Kunstnerisk leder: Marianna Shirinyan 
Igen i år er det Marianna Shirinyan, som står ved roret som kunstnerisk leder ved Fejø Kammermusikfestival 2017. Marianna tilhører den absolutte elite af internationale pianister. Hun spiller årligt over 80 koncerter: Ved Festivaler, lige fra Wuhan i Kina til Lofoten i Norge, utallige kammerkoncerter, solokoncerter og koncerter med orkestre i hele verden.
Og det er netop hendes ture ud i verden, der giver hende mulighed for at hente nogle af sine ynglings musikkolleger, som hun sammen med danske venner og kolleger præsenterer i år.
/DavidLedelse.jpg
 
Medorganisator:
David Rohde er uddannet violinist fra konservatorierne i København, Wien og Oberlin USA.
Han har spillet i alle symfoniorkestre i Danmark. I de seneste år har han arbejdet primært som violinpædagog på den tyske skole i København. David har 10 år i træk været chef for Festival dÍrancy i Bourgogne Frankrig.
 
/Facebook.png     /Instagram.png   /Twitter-logo.png